Privatlivspolitik

Dette er politikken for www.better2sports.com (better2sports.com, vores eller vi) for hvordan vi håndterer al personlig information (Privatlivspolitik).

Formål med indsamling

Vi indsamler personlige oplysninger for primært at kunne levere produkter og tjenester til dig, hjælpe dig med at handle og til at håndtere dine henvendelser. Vi håber at ved at gøre dette, kan vi stræbe efter at blive ved med at forbedre niveauet af den kundeservice som vi tilbyder dig.

Fremfor alt indsamler vi dine personlige oplysninger, så vi kan udføre følgende handlinger:

 • at forsyne dig med de produkter og oplysninger som du har anmodet om fra os
 • at kommunikere med dig, herunder omkring produkter, tjenester og arrangementer, som kan interessere dig
 • at give dig information eller rådgivning
 • behandle betalinger fra dig til os for vores produkter
 • at oprette konti eller kvitteringer
 • at give dine personlige oplysninger til tredjemand, der hjælper os med at forsyne og/eller levere de produkter, du eller de har anmodet om
 • at overveje og reagere på feedback fra dig
 • at overholde love eller bestemmelser eller at overholde anvisninger fra regulatorer eller myndigheder.

Vi kan meddele omkring yderligere formål til indsamling af dine personlige oplysninger i indsamlingsopgørelser ved tidspunktet for indsamling.

 

De personlige oplysninger vi indsamler

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven.

Vi kan indsamle følgende oplysninger fra dig:

 • Navn
 • Post- og leveringsadresse (hvis leveringsadressen varierer fra postadressen)
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Betalingsoplysninger

 

Følsomme personoplysninger

Følsomme personoplysinger er oplysninger omkring dig, der afslører din race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøs eller filosofisk overbevisninger eller tilknytninger, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, helbredsoplysninger, seksuelle forhold eller orientering, straffedomme eller lovovertrædelser.

Vi indsamler kun dine følsomme personoplysninger, hvor det er absolut nødvendigt for vores funktioner eller aktiviteter, og hvor enten du har givet din tilladelse eller vi er påkrævet eller autoriseret til ifølge loven.

 

Hvordan vi indsamler dine personoplysninger

Indsamlingen af dine personlige oplysninger kan ske gennem følgende interaktioner:

 • når du kommunikerer med os direkte (via e-mail, telefon, post eller gennem andre kanaler),
 • når vi interagerer med dig gennem købsforløbet og levering af produkter,
 • når du opretter en kundekonto,
 • når du anmelder vores hjemmeside eller produkter,
 • når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og/eller
 • når du besøger vores hjemmeside og sider på sociale medier, eller tilgår eller bidrager til vores digitale platforme og apps, der er styret af os.

Cookies

Vi bruger midlertidige (session) og/eller permanente cookies, når du tilgår vores digitale platforme. Dette gør at vi kan genkende din browser og spore hvilke sider du har besøgt. 

 

Hvordan vi opbevarer dine personoplysninger

Personoplysningerne registreres hos (Better2Sports.com) og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter.

 

Sikkerhed

Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondataoplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

 

Hvem har adgang til dine personoplysninger

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på better2sports.com er:

Better2Sports ApS

Skibsager 183, 2680 Solrød Strand

CVR: 43626434.

Logistikafdelingen og Marketingsafdelingen hos Better2Sports ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Tredjepart

Oplysninger afgivet til (www.Better2Sports.com) videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsersiden www.emaerket.dk.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify Inc., som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopify’s datacentre på sikre servere, der er beskyttet bag firewalls

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du vælger en direkte betalingsport for at afslutte dit køb, gemmer Shopify dine kortoplysninger. Den er krypteret via betalingskortindustriens datasikkerhedsstandard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter bliver dine købstransaktionsoplysninger slettet. Alle direkte betalingporte overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats for mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.

 

Hvis vi ikke kan indsamle dine personoplysniger

Hvis vi ikke kan indsamle dine personoplysninger kan noget af eller alt det følgende forekomme: 

 • vi kan muligvis ikke levere produkter til dig
 • vi kan muligvis ikke kommunikere med dig, for at give dig oplysninger omkring produkter du har købt hos os, eller måske har til hensigt til at købe i fremtiden.
 • vi kan muligvis ikke skræddersy indholdet af vores marketingskommunikation, så de passer til dine præferencer
 • din oplevelse, når du interagerer med os kan være forsinket eller ikke så effektiv som forventet.

 

Links

Links fra vores online platform til tredjemandshjemmesider, som vi ikke opererer eller kontrollerer er givet for din bekvemmelighed. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspolitikker eller sikkerhedspraktikker på hjemmesider, der ikke er omfattet af denne Privatlivspolitik. Tredjepartshjemmesider bør have deres egne privatlivs- og sikkerhedspolitikker, og vi opfordrer dig derfor til at læse disse inden du giver personlige oplysninger til dem. 

 

Direkte marketing

Hvis du har tilvalgt det, kan vi kontakte dig med direkte marketingskommunikation og -information omkring vores produkter eller tjenester, der udbydes af vores partnere , via telefon, email, SMS eller post.

Hvis du har angivet en præference for en kommunikationsmetode, vil vi bestræbe os på at bruge den metode, hvor det er praktisk. 

Du kan til enhver tid fravælge at modtage marketingskommunikation ved at reagere via den kanal du har modtaget marketingskommunikationen, eller ved at kontakte os via kontaktformularen eller info@better2sports.com

Du kan afmelde dig e-mails ved at klikke på afmeldelseslinket i den marketingsmail du har modtaget.

 

Indsigt i dine personoplysninger

Du kan få adgang til de personoplysniger, som www.Better2Sports.com ligger inde med ved at lægge en anmodning hos os. 

Du kan komme i kontakt med os via vores kontaktside.

 

Rettelser af dine personoplysninger

Hvis du vil have os til at opdatere eller rette i dine personoplysninger, kan du kontakte os og vil vil lave de nødvendige rettelser.

Vi vil bede dig om at verificere din identitet for at sikre, at de personoplysninger vi ligger inde med ikke bliver tilgået uretmæssigt.

  

Klager

Hvis du føler, at dit privatliv er blevet overtrådt, så kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger og forklar omstændighederne og årsagen for din klage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.